Avdelning

Restaurangen & Baren

Connect

Hur ser en arbetsdag i restaurangen ut

Dykarbaren är legendariskt och något av öns vardagsrum. Gästerna är såväl lokala stamgäster som turister - från jordens alla hörn. Det är ofta hög puls och tempo så alla i teamet måste hjälpas åt över gränserna. Det är högt i tak, personligt, och lika vanligt hitta högste chefen på kontoret såväl som i disken. Öppettider från lunch till minst 24.00 varje dag under säsong så arbetstiderna är varierande, både dag- och kvällspass, helger och vardagar. 

  • Vi som jobbar här vill att ditt och teamets arbete skapar en positiv och skön mötesplats för våra gäster och en trevlig arbetsplats för alla medarbetare.
  • Vi erbjuder ordning och reda i anställningen, ett schysst schema och ett bra personalboende och vet att det är stabil grund för att trivas. Bra dricks är en bonus.

Övrigt

  • Arbetsplatsen har kollektivavtal Visita - HRF
  • Du ska vilja arbeta en intensiv sommarsäsong
  • Det är viktigt att du som person  är både social och ansvarstagande så att både du och dina kollegor trivs med att arbeta OCH bo tillsammans på en ö utan broförbindelse (trafikeras av reguljära båtturer så det är inte helt Alcatraz..)

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Sandhamn - Stockholms skärgård

130 39 Sandhamn Vägbeskrivning info@dykarbaren.se 08-571 53 554 Se sida

Jobbar du redan på Dykarbaren Sandhamn?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@dykarbaren.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor